Saryn Muldrow

Saryn Muldrow

Stand nr. 43

Maleri

Saryn Muldrow

Krogyden 13

Såderup

5540 UllerslevTlf.: 50503999


Facebook: https://www.facebook.com/Muldrow-Creations-48193093004/?ref=page_internal


Hjemmeside: https://muldrowcreations.dk/


Saryn Muldrow født i L.A. Californien.


Saryn har en fortid indenfor fitness på verdensplan. Hun har, som eneste dansker nogensinde, vundet den eftertragtede Miss Olympia Fitness titel. Efter en fantastisk karriere blandt verdens bedste fitnessatleter, var der stadig masser af indre energi og passion, der skulle udleves. Derfor blev håndvægtene skiftet ud med malerpensler.


Ligesom i sin professionelle karriere har Saryn dyrket den rå styrke kombineret med det feminine. Det kommer også til udtryk i hendes malerier, hvor hun udtrykker sin passion for kroppens fysik, den feminine fremtoning og kunstens fantasi i nogle forførende værker.


Hun har aldrig været bange for at gå nye veje, og er derfor konstant eksperimenterende uden af den grund at miste hendes personlige udtryk i malerierne. Citater og tal anvendes ofte for at udtrykke og understrege den sindsstemning hun er i på det pågældende tidspunkt. Tallene kan være en dato eller en personlig detalje.Ved at male abstrakt, kan hun frit hente indtryk og stemninger fra hendes omgivelser ind på lærredet. Det er dog vigtigt for hende, at beskueren får fri rum til at hente sine egne oplevelser når han eller hun betragter hendes malerier, således er hvert maleri et helt unikt værk.

 

Hendes nyeste værker er bl.a. inspireret Shibari, -Japansk bindekunst, hvor kroppen er i centrum på en pikant og sensuel måde.

 

Eksempler på værker