Dorte Brodersen

Dorte Brodersen

Stand nr. 37

Akryl/akvarel/Mix Media og collage


Dorte Brodersen

Brandbjergvej 17

7300 Jelling


Tel.: 21470907

Mail@dbart.dk

www.dbart.dk


 


Jeg er uddannet lærer med bl.a. billedkunst som linjefag.


De sidste 10 år har jeg arbejdet mere seriøst med at lave billeder, hvorfor jeg også har modtaget og stadig modtager undervisning på Pårup Kunstskole i Odense af kunstner Indigo Richarts.


Jeg arbejder både med akryl på lærred, akvarel samt collage. Jeg er til stadighed optaget af at eksperimentere med billedets muligheder ved brug af diverse teknikker samt blande forskellige materialer i mine billeder alt afhængig af, hvilken effekt og stemning, jeg ønsker at fremkalde.


Min tilgang til billedet er, som når jeg laver mad, lystbetonet og undersøgende, sjældent har jeg lyst til at lave det samme.


Jeg giver ofte mig selv en forhindring/udfordring som jeg så efterfølgende undersøger og tager udgangspunkt i i en periode, så som skæve vinkler, bestemte farvekombinationer, kroppe, træer og det jeg tænker, kan være en udfordring. Som de fleste andre er jeg optaget af det der sker i verden og den verden vi efterlader til vores børn og børnebørn.


Mit forelæg kan være et foto, som jeg enten selv tager eller finder og som jeg så efterfølgende bearbejder og inspireres af. Jeg søger ikke et naturalistisk udtryk, men inspireres ofte at det konkrete og naturalistiske, således at mine billeder kommer til at ligge i spektret af det naturalistiske og det abstrakte. 


Eksempler på værker: