Kirsten Stubben

Kirsten Stubben

Stand nr. 30

Billedkunst, akryl på lærred, collage m.m.

Kirsten Stubben

Skous Kvarter 16

7100 Vejle


Tel: 60863248

Kirsten.stubben@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/KirstenStubben.billedkunst/


Jeg har malet en del år og opsøgt nye veje i maleriet/billedet via kurser, bl.a. på Århus Kunstakademi, men også hos dygtige kunstmalere. Jeg arbejder primært med akryl på lærreder – lag på lag ofte med sort som øverste lag, hvorefter jeg tegner motivet op – tilbage står en dirrende sort streg. Jeg har også arbejdet med akvarel, monotypier og collage. Jeg vender dog altid tilbage til lærredet og bliver meget inspireret af forskellige motiver og farver – årstidernes skift og mange farvenuancer.


Hvert billede har sin egen historie; enten noget, jeg har set eller oplevet, en inspiration fra en tur eller et særligt motiv, jeg har set et sted. Oplevelsen bliver udlevet i et billede. Billederne bliver til under processen. Men man kan lave sin egen historie ved at gå ind i billedet og mærke efter.


Ofte bygger jeg billedet op omkring en enkelt ting, f.eks. en bænk. Former og farver dukker op undervejs – billedet får sin egen historie, og tiden forsvinder for mig, når jeg arbejder foran lærredet/collagen. Jeg er glad for klare farver og udtrykker deres fælles samspil i en stærk harmoni i billedet – et farverigt univers.
Jeg har udstillet flere steder i landet, og jeg sælger både til private og institutioner. Desuden udfører jeg bestillingsarbejder. Siden jeg i 2019 begyndte at sende værker til censurerede udstillinger, har jeg hver gang fået antaget nogle af mine billeder.


Er du interesseret i et billede fra udstillingen eller mappen, skal du være velkommen til at kontakte mig. Du kan også finde mig på kirstenstubben.dk. Jeg kommer i hele landet, og du er altid velkommen til at låne billeder med hjem inden køb.

Eksempler på værker