For udstillere

OBS: Teksten nedenfor vedrører 2022. Når der er fundet en anden organisation eller forening, som er interesseret i at videreføre DOMUS-udstillingen, vil hjemmesiden blive opdateret.

For udstillere 2022!

 

Det er med glæde, at vi nu igen kan invitere til arrangementet Kunst på Domus, i Vejle.


Udstillingen foregår på adressen: Ved Sønderåen 1, 7100 Vejle, følgende dage:

Lørdag den 5. - søndag den 6. nov. 2022


Lørdag kl. 11.00 – 17.00

Søndag kl. 11.00 – 16.00

 

Ansøgningsblanket (kan downloades nedenfor) mailes til Odd Fellow Logen i Vejle:


Odd Fellow loge nr.109 John Welch, Vejle
Eksmester Jan Holdt Matthiesen
mobil 6093 0882

mail: info@form2.dk

 

Vi vil som i tidligere år, køre en massiv markedsføring i dagbladene, på hjemmesiden, på Facebook, og med plakater i lygtepæle mm. i Vejle og omegn.

Frist for ansøgning er onsdag den 13. april 2022 til ovennævnte mailadresse.


Vi forventer, at udstillerne er til stede på standen under udstillingen. Det er med til at skabe en levende kunstudstilling, ligesom det fremmer muligheden for en dialog mellem kunstnerne og de besøgende.


Lys på standene:
Der var stor tilfredshed med de nye LED-spots vi brugte på standene ved udstillingen i november 2021. De giver et neutralt og kraftigt lys, og spotsene har en stor spredning, så hele standen lyses godt op.


I år har vi valgt at udstyre samtlige stande med LED-spots, som er inkluderet i stand prisen. Der vil være 1 stk. spotlys, for hver plade der er i standens bagvæg – dvs. 2 eller 3 spots på hhv. små og store stande.


De besøgende vil ved indgangen få udleveret en oversigt over alle standene med navne mv. på de udstillende kunstnere.

 

Du skal ikke betale provision af dit salg, men du skal vælge enten at:

  • donere et af dine værker som indgår i et lotteri, som afvikles under udstillingen

       eller

  • donere kr. 500,- ved ankomsten fredag den 4. november 2022, når værkerne skal hænges op.


Du skal selv sørge for eventuel tyveriforsikring (lokalerne er forsynet med tyverialarm uden for åbningstiden). Øvrigt stand materiale (bord etc.) skal du selv medbringe, ligesom du selv skal sørge for ophængning og nedtagning af din udstilling. Der vil være stole til rådighed, som kan lånes. Da de fleste kunstnere nu selv har diverse ophængningsudstyr, vil der i år ikke som standard blive uddelt tyndt tråd til brug ved ophængning, men du kan henvende dig, hvis du erne vil have udleveret en rulle tynd tråd og 10 kroge. Krogene og ruller skal afleveres igen efter udstillingen.

Ultimo april måned 2022 vil alle der har indsendt en ansøgning modtage besked om, hvorvidt man har fået tildelt en stand, eller ikke. Der er i alt 40 stande til rådighed på udstillingen. I det midterste af de tre udstillingslokaler har vi i år fjernet 3 stande, for at give mere luft og afstand imellem standene.

Beskeden der udsendes ultimo april, vil ligeledes indeholde information om betaling for deltagelse på udstillingen, og om fremsendelse af kontaktoplysninger, tekst og fotos, til brug på hjemmesiden, Facebook mv. Tilmeldingen er bindende, når betalingen er modtaget.


Se i øvrigt www.facebook.com/KunstpaaDomus    og   www.kunstpaadomus.dk


Standene er opbygget af hvide plader indrammet i aluminiumsprofiler. Der må ikke slås søm i, bruges tape o.lign. på pladerne.Vi henstiller til kunstnerne, at de holder deres udstilling inden for standen.


Størrelse og antal   Bredde   Dybde    Højde   Antal spots    Pris/kr.


Lille (13 stk.)            2,6 m      1,3 m      2,3 m    2                   1100,-

Stor (22 stk.)            3,9 m      1,3 m      2,3 m    3                   1450,-

Dyb (5 stk.)              2,6 m      2,6 m      2,3 m    2                   1500,-

 

Se en tegning over standene i menuen "Standoversigt".OBS: Vi tager forbehold for, at COVID19-situationen kan betyde særlige forholdsregler ved udstillingen eller udsættelse/aflysning af udstillingen med kort varsel.


Såfremt udstillingen har din interesse, så udfyld en ansøgning nedenfor, og indsend den til info@form2.dk senest 13. april 2022.   

Information til udstillerne:


Der skal ikke indbetales noget beløb ved fremsendelse af ansøgningen.


Først når der er udsendt besked ultimo april 2022, om man er tildelt en stand på udstillingen (eller ikke) - skal der ske indbetaling. Det sker til:


Reg. nr./kontonummer:


7030 - 000 1812 791 i Sydbank Vejle


Frist for indbetaling er: 15. juni 2022